Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο κύκλο της «Φάρμας» στον ANT1, αλλά πάντα βρίσκει όμως χρόνο για τα κορίτσια του. Από τις πιο όμορφες μάλιστα στιγμές που περνούν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι όταν κάνουν βόλτες με τις δίδυμες. Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας και έκανε τον περίπατό του.

Χρησιμοποιώντας τους ειδικούς μάρσιπούς τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν μια χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι με τις δίδυμες. Με casual εμφάνιση και έχοντας μαζί τους τα απολύτως απαραίτητα για τα παιδιά, οι δυο τους περπάτησαν λίγο και έπαιξαν με τα κορίτσια τους. Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε μαύρη φορμα και αθλητικά παπούτσια. Ο Σάκης Τανιμανίδης έπέλεξε μαύρο παντελόνι φόρμας με γκρι TShirt και καρό πουκάμισο.

Η Φιλίππα και η Αριάνα ήρθαν στη ζωή του ζευγαριού πριν από 4,5 περίπου μήνες και είναι η βασική τους προτεριότητα. Οι μικρές τους μονοπωλούν καθημερινά το ενδιαφέρον τους. Και η Χριστίνα Μπόμπα ανεβάζει συνεχώς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισαν τα κορίτσια τους

Χθες μάλιστα η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι τα κορίτσι της είχαν κάποιους πόνους λόγων των δοντιών τους. Αυτός είναι και ο λόγος που γκρίνιαζαν και δυσκολεύονταν να φάνε και να κοιμηθούν χθες.

«Σήμερα πονούν τα δόντια τους και δεν τρώνε. Τι να κάνουμε;», ρώτησε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα τις διαδικτυακές της φίλες, ζητώντας συμβουλές για το πρόβλημα με τις δίδυμες. Λίγο αργότερα, ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πως έχει δώσει στα κορίτσια της ήδη λίγο σιρόπι για τον πόνο, χρησιμοποίησε μασητικά και τις πήγε και μια βόλτα στο πάρκο.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ