Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Κι ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης εισήχθη πρόσφατα στο νοσοκομείο λόγω μιας σοβαρής ίωσης που τον ταλαιπώρησε, η Χριστίνα Μπόμπα επωμίστηκε όλες σχεδόν τις προετοιμασίες.

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε μάλιστα αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο αποφάσισαν να μετακομίσουν ξανά μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Όπως είχε πει μέσα από τα insta stories της, το σπίτι που έμεναν είχε πωληθεί και έτσι έπρεπε να βρουν νέο χώρο μέχρι αρχές του Νοέμβρη. Το σπίτι που βρήκαν θα ήταν διαθέσιμο περίπου σε ένα μήνα και έτσι τους φιλοξενούσαν οι γείτονές τους που, όπως είπε, έμεναν στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι, μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του θέλησε να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα για να στεγάσει την οικογένειά του. Πριν από λίγες ώρες ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε ένα insta story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου μας δείχνει το σαλόνι από το νέο τους σπίτι. Το σπίτι φαίνεται να είναι γεμάτο κούτες, ενώ έχουν στολίσει ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Πάνω από το βίντεο ο παρουσιαστής έγραψε: «Όταν το μισό σπίτι είναι στην πένα »

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram όπου και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία και εκεί διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από μια βαριά ίωση. «Τελικά είναι ένα δυνατό κρύωμα με αρκετά ψηλό πυρετό, που θα με κρατήσει στο κρεβάτι 2-3 μέρες. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Το πρωί της Κυριακής, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε στους followers του μέσα από ένα insta story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πόσα κιλά έχασε μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ανέβηκε στη βάρος ζυγαριά, η οποία έδειξε ότι μέσα σε τρεις μέρες έχασε δύο κιλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ