Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε εκτός Survivor το βράδυ της Τετάρτης. Ο μάγειρας και κατά 5 χρόνια μικρότερος αδελφός του Σάκη Ρουβά δοκίμασε τύχη του και τις αντοχές του στο reality επιβίωσης Survivor τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, έπειτα από 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, έφτασε η ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Σάκης Ρουβάς το απόγευμα της Πέμπτης έστειλε δημόσιο μήνυμα στον αδελφό του, Απόστολο μετά την αποχώρησή του από το Survivor. «Περήφανος για σένα! Ανυπομονούμε να σε δούμε ξανά από κοντά», έγραφε ο τραγουδιστής.

Σε συνεντεύξεις του το προηγούμενο διάστημα, ο Σάκης Ρουβάς δεν έκρυψε πόσο έχει συγκινηθεί που βλέπει τον αδελφό του, Απόστολο σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση που κάνει ακόμα πιο φανερή την εσωτερική του δύναμη.

«Ακριβώς το ίδιο μπράβο είπα κι εγώ για τον Απόστολο (σ.σ. που πήρε απόφαση να συμμετάσχει στο Survivor). Το ότι έβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία να αναμετρηθεί με τις αντοχές του, την εσωτερική και ψυχική του δύναμη.

Του βγάζω το καπέλο. Παρότι ξέρω τον αδελφό μου, μεγαλώσαμε μαζί, έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω. Κάπως έχει αλλάξει και ο τρόπος που τον βλέπω τώρα. Πιστεύω ότι έχει αποκαλύψει και ο ίδιος πράγματα για τον εαυτό του», ανέφερε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι».

Επιπλέον, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» είχε αναφέρει για εκείνον: «Τα έχασα, συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο. Συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη το Survivor. Σε βάζει σε κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου. Το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Δεν ξέρεις πώς να εκδηλώσεις κάποια πράγματα που έχεις κρατημένα μέσα σου. Είναι μια δυναμική κατάσταση που περνάνε όλα τα παιδιά και όχι μόνο ο Απόστολος… Θέλω να πω πως ζηλεύω πάρα πολύ. Θα ήθελα να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Είχα βρεθεί πριν χρόνια στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor. Θα ήθελα να το ξανακάνω, να πάω ξανά και να κοιμηθώ στην αμμουδιά όπως τότε…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ