Ένα νέο μέλος απέκτησε η οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Σάκης Ρουβάς έγραψε για το νέο μέλος στην οικογένειά τους: «Ο Baxter απόκτησε καινούργιο φίλο και εμείς καινούργιο μέλος στην οικογένεια….!!!» Έτσι, τα τέσσερα παιδιά του γνωστού ζευγαριού, ο Αλέξανδρος, η Αναστασία, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας απέκτησαν την καλύτερη παρέα, έναν τετράποδο φίλο.

Ο Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια. Ο Σάκης Ρουβάς μιλά συχνά δημόσια με τα πιο τρυφερά λόγια για την Κάτια Ζυγούλη.

Ο Έλληνας σταρ πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ανεβάζοντας δύο κοινές φωτογραφίες τους όπου ποζάρουν αγκαλιά στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά έγραψε το δικό του μήνυμα. Σε μία από τις δύο μάλιστα φαίνεται να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο.

«Σε ευχαριστώ για την καθημερινότητα, για τις δύσκολες στιγμές που τις κάνεις εύκολες, για το πρωινό σου χαμόγελο και τη γλυκιά σου καληνύχτα», ξεκινά η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά. «Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα..»

Ο Σάκης Ρουβάς δίνει μεγάλη αξία στην οικογένεια. «Τα πάντα στη ζωή μου, ό,τι έχω πετύχει και ό,τι δεν έχω πετύχει, ό,τι έχω κάνει στα 49 μου χρόνια συνδέεται με τα παιδικά μου χρόνια. Με τον τρόπο που μεγάλωσα με τους γονείς μου… Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου… Αυτά τα χρόνια έχουν σημαδέψει ό,τι κάνω. Δύσκολα χρόνια, όμως δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικώς περνάμε εύκολα στη ζωή μας. Οι δυσκολίες των παιδικών χρόνων είναι που μας θωρακίζουν και μας βοηθούν μετέπειτα να αντιμετωπίσουμε άλλες δυσκολίες. Δεν πέρασα μόνο εγώ δύσκολα, ήταν δύσκολα και για τους γονείς και τα αδέρφια μου», είχε εξομολογηθεί το καλοκαίρι του 2021 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ