Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, τα οποία έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν στον Νέο Βουτζά, όπου βρίσκεται το σπίτι τους.

Ο Σάκης Ρουβάς μοιράζεται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς του στα social media. Το σπίτι της οικογένειας είναι φωτεινό, με κήπο, κοτέτσι, μποστάνι και θερμοκήπιο, αφού στον Σάκη Ρουβά αρέσει πολύ η κηπουρική.

Aγαπά επίσης να περνά ώρες ατέλειωτες στην κουζίνα του σπιτιού, καθώς λατρεύει την μαγειρική. Σήμερα αποφάσισε να φτιάξει μία συνταγή η οποία με έναν τρόπο έχει συνδεθεί και με την καριέρα του, μια μακαρονάδα.

Μάλιστα μας έδειξε όλη την διαδικασία της εύκολης συνταγής με φρέσκα υλικά από το μποστάνι του με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok και όπως ήταν φυσικό έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

@sakisrouvas Μακαρόνια με κιμά δεν είναι, έφτιαξα όμως μια γρήγορη και εύκολη μακαρονάδα γιατί… πείνασα! #fyp #tiktokgr #sakisrouvas #foodtok #cooking #spaghetti ♬ original sound – Sakis Rouvas

Η επαφή με τη φύση ήταν κάτι που πάντα απολάμβανε. Ακόμα περισσότερο μετά τις δύσκολες καραντίνες που περάσαμε με την πανδημία της Covid-19 τα τελευταία χρόνια. Ο Σάκης Ρουβάς το διάστημα που παρέμεινε μακριά από τις πίστες αφοσιώθηκε στη γη και δεν σταματά να ασχολείται με αυτή.

Σε μια από τις τελευταίες τους αναρτήσεις στο Instagram, ο τραγουδιστής λαμβάνει ιδιαίτερη ικανοποίηση κόβοντας ένα από τα πρώτα πεπόνια της φετινής του σοδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ