Με μια οικογενειακή φωτογραφία επέστρεψε στο Instagram o Σάκης Ρουβάς. Σε αυτήν τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την οικογένειά του με φόντο το χιονισμένο τοπίο. «Χιόνια, παιχνίδια και Covid Free», έγραψε στη λεζάντα κάτω από την χαμογελαστή πόζα.

Ο Σάκης Ρουβάς είχε κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το Instagram αφού η τελευταία του ανάρτηση ήταν στις 28 Δεκεμβρίου. Μια μικρή αποχή φαίνεται πως κάνει και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη που έχει να ανεβάσει στο δικό της προφίλ από τις 21 του ίδιου μήνα.

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει την επανεμφάνισή του στα social media με αυτή την οικογενειακή εξόρμηση μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους: Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδη και Απόλλωνα. Το στιγμιότυπο μοιράστηκε ο μπαμπάς της οικογένειας που στις 5 Ιανουαρίου έκλεισε τα 50 του χρόνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται μια εξόρμηση με τα παιδιά του και την Κάτια Ζυγούλη.

Ο Σάκης Ρουβάς δίνει μεγάλη αξία στην οικογένεια. «Τα πάντα στη ζωή μου, ό,τι έχω πετύχει και ό,τι δεν έχω πετύχει, ό,τι έχω κάνει στα 49 μου χρόνια συνδέεται με τα παιδικά μου χρόνια. Με τον τρόπο που μεγάλωσα με τους γονείς μου… Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου… Αυτά τα χρόνια έχουν σημαδέψει ό,τι κάνω. Δύσκολα χρόνια, όμως δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικώς περνάμε εύκολα στη ζωή μας. Οι δυσκολίες των παιδικών χρόνων είναι που μας θωρακίζουν και μας βοηθούν μετέπειτα να αντιμετωπίσουμε άλλες δυσκολίες. Δεν πέρασα μόνο εγώ δύσκολα, ήταν δύσκολα και για τους γονείς και τα αδέρφια μου», είχε εξομολογηθεί το καλοκαίρι του 2021 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ