Ένα υπέροχο σπίτι στον Νέο Βουτσά με υπέροχη θέα μέσα στο καταπράσινο δάσος έχουν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει τον δικό του παράδεισο όπου ζούν με τα τέσσερα παιδιά τους. Ένα σπίτι όπως είχαν ονειρευτεί, μέσα στη φύση, με θέα το απέραντο γαλάζιο μακριά απο τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ένα αγρόκτημα όπου θα μεγάλωναν τα παιδιά τους ήταν το όνειρο ζωής και των δύο. Ο τραγουδιστής φροντιζει ο ίδιος το μποστάνι με τα βιολογικά προιόντα ενώ η Κάτια και τα παιδιά τρελαίνονται να επισκέπτονται το μεγάλο ξύλινο κοτέτσι της μικρής φάρμας για να μαζέψουν φρέσκα αυγά. Οι δύο τους ανεβάζουν συχνά πυκνά φωτογραφίες απο τον δικο τους επίγειο παράδεισο στα sosial media.

Η Κάτια έχει επιμέληθεί η ίδια την διακόσμηση του σπιτιού. Μεγάλες βιβλιοθηκες γεμάτες βιβλία, δερμάτινοι καναπέδες και χοντρά μάλλινα χαλιά σε έντονα χρώματα ολοκληρώνουν τον διάκοσμο του σπιτιού.

Η πισίνα του σπιτιού είναι κάτω απο μεγάλα δέντρα που κάνουν μια φυσική σκιά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, εκεί η οικογένεια απολαμβάνει το μπάνιο της.
Ο Σάκης φροντίζει τις ντοματιές του στο μποστάνι και νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για τον κήπο του.
Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Αναστασία μαζί με τα δύο μικρότερα αδέρφια της στον κήπο του σπιτιού.
Ο Σάκης στο ωραιότερο σημείο του σπιτιού με θέα το απέραντο γαλάζιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ