Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στον Fipster στο YouTube και αναφέρθηκε τόσο στην οικογένειά του όσο και στα παιδικά του χρόνια.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του YouTuber και όπως πάντα, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη. Ο Σάκης Ρουβάς ρωτήθηκε για το τι θαυμάζει στη γυναίκα του και εκείνος ανέφερε ότι:

«Στην Κάτια θαυμάζω την υπομονή της, την αντοχή της, ήδη το γεγονός ότι μεγαλώνει τέσσερα παιδιά είναι ένα από τα πιο θαυμαστά πράγματα που κάνει. Το κεφάλαιο παιδιά είναι από τα πιο δύσκολα που υπάρχουν. Είναι ιερό και δύσκολο. Δεν μας έμαθαν πως μεγαλώνουμε παιδιά. Δεν βάζω κάτι πάνω από τα παιδιά μου. Ο έρωτας είναι ένα “συστατικό” γιατί είναι κάτι το οποίο προκύπτει στην αρχή της σχέσης και μετά αλλάζει λίγο “χρώματα” και “ένταση”. Ο έρωτας είναι μια διαρκής αναζήτηση. Αν αυτό σε ενδιαφέρει και έχεις αυτόν τον πόθο, βλέπεις συνέχεια τον έρωτα μέσα στη σχέση μου με την Κάτια. Αυτός που κάνει ένα βήμα πίσω, είναι κάτι που κάνουμε και οι δυο».

Διαβάστε επίσης: Σάκης Ρουβάς: Στο αυτοκίνητο κολλημένος στην κίνηση μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και η δημόσια τρυφερή εξομολόγηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ