Ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου παντρεύεται τη σύντροφό του Λαμπρινή Πλεύρη. Το ζευγάρι περιμένει σε λίγο καιρό να υποδεχτεί το πρώτο του παιδί που θα είναι αγόρι και το όνομα του θα είναι Κωνσταντίνος, όπως λέγεται ο μπαμπάς του τραγουδιστή. Ο γάμος του ζευγαριού σύμφωνα με την Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» θα γίνει τη Δευτέρα.

Μάλιστα στην εκπομπή είδαμε και εικόνες από την πρόβα νυφικού που έκανε η Λαμπρινή Πλεύρη όπου ο Σάκης Αρσενίου τον Σάκη Αρσενίου να τη συνοδεύει στον οίκο νυφικών.

Ο Σάκης Αρσενίου δεν είχε κρύψει τη χαρά του όταν ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο από το να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Να βρεις τον άνθρωπο σου, γιατί είναι δύσκολο να βρεις τον άνθρωπό σου.

Εγώ έχω βρει τον άνθρωπό μου. Θα παντρευτούμε κάποια στιγμή. Είμαι ερωτευμένος, είμαι πολύ καλά γιατί έχω βρει έναν πολύ καλό άνθρωπο. Η σύντροφός μου είναι αθλήτρια.

Θα γίνω μπαμπάς σε λίγους μήνες. Το θέλαμε με τη σύντροφό μου να γίνουμε γονείς. Γέλασα, χάρηκα και οι γονείς μου τρελάθηκαν. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο του μωρού. Με την σύντροφό μου είμαστε 8 μήνες μαζί», έλεγε τον περασμένο Οκτώβρη στο «Πρωινό μας».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ