Τα πιο χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε ο Σάκης Αρσενίου με τους followers του στα social media. Ο τραγουδιστής έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η σύζυγός του Λαμπρινή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την ευχάριστη είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος έγραψε: «Τα λόγια είναι φτωχά… Το μεγαλύτερο θαύμα και επίτευγμα της ζωής μου! Καλώς ήρθες πρίγκιπά μου, Λαμπρινή μου σε αγαπώ!».

Ο Σάκης Αρσενίου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο του.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 9 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη ενώ στο γιο τους θα δώσουν το όνομα Κωνσταντίνος, το όνομα δηλαδή του πατέρα του Σάκη Αρσενίου.

O Σάκης Αρσενίου και η αγαπημένη του, Λαμπρινή Πλεύρη παντρεύτηκαν στις αρχές του χρόνου. Οι δυο τους μάλιστα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις πρώτες φωτογραφίες μετά τον γάμο τους. 

Ο τραγουδιστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», λίγο μετά τον πολιτικό γάμο του με την σύζυγό του.

«Όλα μια χαρά! Τα διαδικαστικά έγιναν. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Πρώτα ο Θεός. Είμαστε καλά, το κορίτσι μου είναι καλά. Δεν θα σας πω πότε θα γίνει ο γάμος. Το μωράκι θα έρθει τον Μάρτιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Θα πάμε να φάμε οικογενειακά μετά τον γάμο» δήλωσε ο Σάκης Αρσενίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ