Μετά τον χωρισμό της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ η Κολομβιανή σταρ βρίσκεται πλέον σε ανοιχτή κόντρα και με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή, Μοντσεράτ Μπερναμπέου.

Η Σακίρα που ζει σε διπλανό σπίτι με την πεθερά της φέρεται να έχει τοποθετήσει στο μπαλκόνι που «βλέπει» το σπίτι της Μοντσεράτ Μπερναμπέου, μια κούκλα μάγισσα. Τα ρεπορτάζ θέλουν τη μητέρα του Πικέ να έχει μιλήσει με άτομα από το προσωπικό της Σακίρα προκειμένου να μετακινήσουν τη μάγισσα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Μετά από αρκετές φήμες γύρω από το θέμα, αποκαλύφθηκε τώρα ότι η Σακίρα τοποθέτησε τη μάγισσα ως πράξη εκδίκησης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Marca, η μητέρα του Πικέ και η νέα του σύντροφός του, της έχουν βγάλει το παρατσούκλι «μάγισσα».

Η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα, η οποία πληροφορήθηκε το παρατσούκλι από τα παιδιά της, αποφάσισε να απαντήσει τοποθετώντας το συγκεκριμένο αντικείμενο στο μπαλκόνι της, δείχνοντας στις δύο γυναίκες πως γνωρίζει πώς την αποκαλούν.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σακίρα εμπλέκεται σε διαμάχη με την οικογένεια του πρώην συντρόφου της. Στην πραγματικότητα, έχουν υπάρξει αρκετά ζητήματα μεταξύ των γειτόνων, όπως η δυνατή μουσική και ο φράχτης που έχει υψωθεί μεταξύ των ιδιοκτησιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ