Η Σακίρα αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ κατά τη διάρκεια των βραβείων Billboard Latin Music Awards όπου απέσπασε μια τιμητική διάκριση για τη συνολική της προσφορά στη latin μουσική.

Στον ευχαριστήριο λόγο της είπε: «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον να αγαπά ή να αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι. Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας, όταν η επιθυμία να είναι κανείς τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είναι αυθεντικός».

«Όταν ένιωθα χαμένη…»

Στη συνέχεια η Σακίρα τόνισε: «Οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυνατές από ό,τι νομίζουμε. Είμαστε πιο γενναίες απ’ ό,τι νομίζουμε. Νομίζω ότι είμαστε επίσης πιο ανεξάρτητες από ό,τι μας έμαθαν να είμαστε. Ποια γυναίκα δεν έχει περάσει την εμπειρία να αναζητεί την προσοχή, τη στοργή ή την έγκριση των άλλων και να ξεχνάει τον εαυτό της; Μου έχει συμβεί.

Δεν έχει τόση σημασία αν κάποιος είναι πιστός ή όχι- αυτό που έχει σημασία είναι αν συνεχίζεις να είσαι πιστή στον εαυτό σου. Όταν ένιωθα πιο χαμένη, η μουσική ήταν αυτή που με έβαλε στο μονοπάτι της επιστροφής στον εαυτό μου».

Διαβάστε επίσης:

Τομ Κρουζ – Σακίρα: Είδαν μαζί τη Φόρμουλα 1 και το Twitter έχει τρελαθεί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ