Η Ρούλα Ρέβη επιλέγει συχνά να περάσει μηνύματα ενδυνάμωσης και ευεξίας μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Μέσα από σημερινή της ανάρτηση αναφέρθηκε στην άθληση τονίζοντας ότι πρέπει να το κάνουμε για τον εαυτό μας «όχι για το Instagarm».

«Απέναντι από το δωμάτιο μου σαν παιδί κοιτούσες και έβλεπες το Καραϊσκάκη, τόσο κοντά που νόμιζες πως μπορείς να αγγίξεις το γήπεδο με το χέρι σου, ήμουν τυχερή, επειδή ήμουν ένα παιδάκι μέσα στην τσίτα και θες από ένστικτο τα απογεύματα έτρεχα εκεί για στίβο, είχα περάσει από όλα τα αθλήματα, έβρισκα χαρά και μάλλον οι ορμόνες του αθλητισμού με έκαναν να είμαι μέχρι και ευτυχής θα έλεγα», σημειώνει η Ρούλα Ρέβη.

«Μετά έγινα αθλήτρια του πινγκ πονγκ για πολλά χρόνια πήγαινα στο γήπεδο και έπαιζα με ρομπότ μέχρι τέλους, η μάνα μου με μάζευε ημιλιπόθυμη. Μετά έγινα και διαιτητής σε αγώνες στο ειρήνης και φιλίας, και μετά αν όλα ήταν ρόδινα στη ζωή μου θα συνέχιζα αλλά δεν ήταν…»

«Ποτέ δεν σταμάτησα τη γυμναστική , ναι έχω κάνει διαλείμματα όχι απείρως μεγάλα αλλά όταν γέννησα μπήκα κατευθείαν γιατί μου έλειπε η χαρά του μετά τη γυμναστική, τώρα κάνω πιο συνειδητά αυτά που θέλω όμως κουράζομαι μερικές μέρες δεν θέλω και επιμένω και μετά πετάω. Όταν έχω τις κλειστές μου περπατάω μόνη μου και αυτό είναι οκ και πολύ καλό. Το σώμα σε ανταμείβει , δυναμώνει σου λέει ευχαριστώ, προχώρα», συνεχίζει η γνωστή φωνόγραφος.

«Είναι μεγάλο αντικαταθλιπτικό η γυμναστική , όλα τα συστατικά της Χαράς είναι μέσα στο σώμα μας εκεί και περιμένουν να απελευθερωθούν. Σήκω και κάνε ένα μικρό βήμα κάθε μέρα, η αυτοπεποίθηση σου θα απογειωθεί και θα ανακαλύψεις σημεία στο κορμί σου που είχες ξεχάσει πως υπάρχουν . Μην αγχώνεσαι με αυτά που βλέπεις στο Insta, μου έλεγε ο γυμναστής μου πως μόνο με επιμονή και υπομονή θα δεις αποτέλεσμα δεν υπάρχει κανένα μυστικό και καμία γυναίκα που δεν ιδρώνει και παραμένει βαμμένη και περιποιημένη και χαμογελαστή δεν κάνει αληθινή γυμναστική να δες τις αθλήτριες όλες έχουν δουλέψει σκληρά».

Και καταλήγει η Ρούλα Ρέβη: «Μην φοβάσαι πως έχεις πρόβλημα επειδή σε ένα μήνα δεν βλέπεις αποτέλεσμα άρα δεν είσαι καλή. Πρέπει να το δουλέψεις για να το πάρεις πίσω , χαλαρά ήρεμα χωρίς άγχος κάντο για εσένα όχι για το Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ