Το δικό της ηχηρό μήνυμα μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε βάρος γυναικών έστειλε η Ρούλα Ρέβη με μια ανάρτησή της στα social media. Η γνωστή φωτογράφος που είναι μητέρα δυο παιδιών: ενός κοριτσιού (της Ειρήνης – Χρυσής) κι ενός αγοριού (του Μιχαήλ Άγγελου) ξεσπά για όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες και αντιμετωπίζει με αγανάκτηση, όσους δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή.

Η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη:

«Δεν θα κρύβουμε τις κόρες μας όπως παλιά για να μην μας τις ματιάσετε, τις βιάζετε, τις χτυπήσετε, τις προσβάλλετε, τις σκοτώσετε, τις απειλήσετε, τις ξεφτιλίσετε, τις κατακρίνετε, τις αγοράσετε, τις πουλήσετε, τις αφήσετε αμόρφωτες, τις μαραζώσετε, τους στερήσετε την ελευθερία να δουν τον κόσμο και να μορφωθούν, τις πείτε γεροντοκόρες, άτεκνες, ανίκανες.

Είναι πολλά τα επίθετα, δεν έχω άλλο χώρο, έχω όμως δύναμη και είμαι η μαμά τους και εσείς είστε οι μανάδες αντρών και γυναικών και μπορείτε να πετάξετε μακριά σας τα σκουπίδια που έχετε μέσα στο σπίτι σας μαζέψει τόσους αιώνες και τα αφήνετε να μπαινοβγαίνουν στο καλάθι των αχρήστων! Κλείστε τα σκουπίδια και πετάξτε τα μακριά, καμία γυναίκα δεν είναι μόνη πια!»