Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ρούλα Κορομηλά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για την τεράστια πορεία της στην τηλεόραση αλλά και για τις σχέσεις με τους συνεργάτες της.

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων και για τους Ιταλούς σταρ που φιλοξένησε κατά καιρούς στα σόου της, για τον Λούτσιο Ντάλα αλλά και τον Έρος Ραματσότι. Για τον δεύτερο μάλιστα δεν έκρυψε τον θαυμασμό της: «Τι ωραίος άντρας, κούκλος. Το 1991 τον γνώρισα. Ήταν ένας κούκλος. Δεν με φλέρταρε, εγώ τον φλέρταρα. Ένας Ιταλός με φλέρταρε και αυτός μάς τελείωσε… Με το που είδα τον Ραματσότι έπεσα ξερή, είπα “μα τι ωραίος που είναι”».

Σε άλλο σημείο της κουβέντας της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ρούλα Κορομηλά εξήγησε: «Στην τηλεόραση παίζει ρόλο η χημεία με τον άλλον. Δεν είχαμε πάντα χημεία και με τους ανθρώπους που μπορεί να είχαν δεύτερο και τρίτο ρόλο. Άμα δεν έχεις χημεία, δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Και άμα είσαι δημιουργικός άνθρωπος και το’ χεις, που λέμε, ξεφεύγεις γιατί προσπαθείς να καλύψεις τα πάντα και αυτό φαίνεται ότι «καβαλάς» τον άλλον, τον υπερπηδάς ενώ μπορεί να μην συμβαίνει αυτό».

Και η Ρούλα Κορομηλά τόνισε: «Δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν έχω απολύσει κανέναν απολύτως. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχουμε νευριάσει όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασιακό, να έχουμε φωνάξει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ. Την ώρα που μπορεί να τσακωθούμε, μετά μπορεί να πάω στο μπάνιο και να κλαίω. Είμαι και στις σχέσεις μου έτσι. Όπως λειτουργώ στη διαπροσωπική μου σχέση, έτσι λειτουργώ και στην επαγγελματική. Δηλαδή αν σπάσει το βάζο, δεν θέλω να το ξανακολλήσω γιατί αν το ξανακολλήσω, θα φαίνεται γύρω γύρω η ρωγμή. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν τα αισθάνομαι πραγματικά».

Σε άλλο σημείο η Ρούλα διευκρίνισε για την απέχθειά της στο χρώμα του μοβ, «Δεν είναι ότι είμαι προληπτική. Δεν μου αρέσει σαν χρώμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ