Η Ρούλα Κορομηλά ήταν καλεσμένη την Παρασκευή στην εκπομπή του Open After dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην εκπομπή Σπίτι με το Mega.

Η ίδια τόνισε: «Είμαι στην εκπομπή τα τελευταία δύο χρόνια. Είπα το Nαι γιατί με έπεισε ο Αντώνης ο Δημητριάδης, ο project manager. Ήταν ο τρόπος του εκπληκτικός. Ήταν direct. Μου είπε “Ρούλα θέλουμε να έρθεις στο Σπίτι με το Mega”. Είχαμε κάνει ήδη τις εκπομπές με τον Ρέμο και τον Σπανουδάκη. Μου άρεσε η εκπομπή. Είναι πολύ αξιοπρεπής. Και έχει έρθει ο περισσότερος καλλιτεχνικός κόσμος. Είναι το περιβάλλον που εμένα πάντα με εμπνέει. Έχω εμπιστοσύνη. Ειδικά στον Αντώνη Δημητριάδη αλλά και στην ομάδα των παιδιών».

Ο Αντώνης Δημητριάδης και η Ρούλα Κορομηλά.

Και η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε; «Πρέπει να του πούμε συγχαρητήρια γιατί όλο αυτό το έστησε από το μηδέν και μέσα στην πανδημία. ΑΗ Αλλά τα καταφέρνει. Γιατί πολλές φορές έχουμε και οκτώ καλεσμένους και αλλάζουμε ορχήστρα. Αλλά όλο αυτό το πακέτο το έχει αναλάβει ο Αντώνης και τα πηγαίνει εκπληκτικά».

Διαβάστε επίσης: Ρούλα Κορομηλά: Συγκλονίζει με την εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της – «Δεν μπορούσα να περπατήσω καν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ