Ο Ρόμπι Γουίλιαμς πούλησε επιτέλους την έπαυλή του στο Γουίλτσαϊρ. Το 2008, ο τραγουδιστής αγόρασε την έπαυλη Compton Bassett House, έναντι 8,1 εκατομμυρίων λιρών, καθώς πίστευε πως θα ήταν ένα ιδανικό μέρος για την οικογένεια που έχει αποκτήσει μαζί με την Άιντα Φιλντ.

«Το Compton Bassett House είναι σίγουρα ένα σπίτι φιλικό προς την οικογένεια που αξίζει να έχει πολύ περισσότερο γέλιο και χαρά μέσα στους όμορφους τοίχους του», ανέφεραν σε κοινή δήλωση τον Σεπτέμβριο.

Το πολυτελές αρχοντικό αποτελείται από επτά υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, πέντε δωμάτια υποδοχής, πάνω από 70 στρέμματα γης, βοηθητικά κτίρια και εγκαταστάσεις αναψυχής, συμπεριλαμβανομένης μιας πισίνας και ενός χώρου σπα. Όμως ένα βράδυ η 9χρονη κόρη του, Ρόμπι Γουίλιαμς, ξύπνησε τσιρίζοντας κι έτρεχε στους διαδρόμους του σπιτιού, φωνάζοντας ότι είδε κάποιο φάντασμα.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είχε φωνάξει μέχρι και παπά, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο τον, το φάντασμα δεν πτοήθηκε. Εγκαταστάθηκε στο υπνοδωμάτιο της μικρής και συνέχισε να περιπλανιέται κάθε βράδυ στους διαδρόμους. Το αποτέλεσμα ήταν η οικογένεια να πουλήσει το σπίτι για 6,5 εκατομμύρια λίρες.

Χρειάστηκε να συμβιβαστεί με την τιμή αφού έβγαλε το σπίτι στην αγορά τον Σεπτέμβριο του 2021 και αγωνίστηκε να βρει αγοραστή. Να σημειωθεί πως το εν λόγω οίκημα προηγουμένως ανήκε στον διάσημο αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Sir Norman Foster, ο οποίος άφησε φεύγοντας το δικό του στίγμα.

Φωτογραφίες: Backgrid

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ