Είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της μουσικής και βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην χώρα μας για μια και μοναδική συναυλία. Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ανέβηκε στη σκηνή του Terra Vibe Park στη Μαλακάσα και γιόρτασε τα 25 χρόνια του στη μουσική σκηνή με μία εντυπωσιακή συναυλία, διάρκειας 90 λεπτών.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Rockwave Festival για να τον απολαύσει, με τον Ρόμπι Γουίλιαμ να μιλά για τη μάχη του με τους εθισμούς του, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει και χιούμορ με το κοινό του, όμως δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Συγκεκριμένα, το συμπέρασμα που βγήκε από τα λεγόμενά του ήταν ότι χαρακτήρισε τους Έλληνες «κλέφτες». «Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τα οπίσθιά μου, αλλά ήθελαν όλοι να κλέψουν τα στρας από τη μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. “Μπορείς να το κρατήσεις το γιλέκο Ρόμπι, θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay”», τον ακούσαμε να λέει σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου».

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν στο Rockwave Festival ήταν και Έλληνες celebrities όπως ο Κωστής Μαραβέγας με την Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ