Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι τα μαλλιά του γίνονται ολοένα και πιο αραιά τα τελευταία χρόνια. Ο 48χρονος τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι χάνει τα μαλλιά του και την απόφασή του να «κάνει ειρήνη» με το νέο του look. Υποβλήθηκε για πρώτη φορά σε μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών το 2013, αλλά όταν άρχισε να του αραιώνουν ξανά το 2020, ο γιατρός είπε ότι δεν θα λειτουργούσε. Στη συνέχεια στράφηκε σε ακριβές ενέσεις ανάπτυξης ωοθυλακίων.

«Λένε ότι τα μαλλιά μου είναι πολύ αραιά», ανέφερε σε εκπομπή στο BBC Radio 2 ο Ρόμπι Γουίλιαμς εξηγώντας τους λόγους που οι γιατροί δεν μπορούν να του κάνουν μεταμόσχευση.

«Χάνω τα μαλλιά μου. Όταν ένα φως λάμπει στην κορυφή του, γίνεται σαν πισινός από μωρό. Πήγα να πάω να κάνω μεταμόσχευση αλλά ο τύπος είπε: “Κακά νέα, τα μαλλιά σου είναι τόσο λεπτά που δεν μπορούμε να τα συλλέξουμε από εκεί. Δεν θα έχει αποτέλεσμα”.

«Δεν μπορώ να πάρω κανένα χάπι γιατί με καταθλίβουν. Απλώς θα πρέπει αποδεχτώ τον Ρόμπι Γουίλιαμς που χάνει τα μαλλιά του.

(Instagram/aydafieldwilliams)

Νωρίτερα φέτος σε συνέντευξή του στην The Sun, ο Ρόμπι είπε ότι στη συνέχεια στράφηκε στις ενέσεις για να τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών, αλλά και αυτές απέτυχαν να δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. «Ήταν μια ολόκληρη περιουσία, δύο φιαλίδια με αυτό το πράγμα. Κοστίζει το ίδιο με το σπίτι της γιαγιάς μου».

Του υποσχέθηκαν ότι τα μαλλιά του θα γίνονταν πιο πυκνά, ωστόσο επτά μήνες μετά δεν έχει δει καμία διαφορά. Πριν από λίγες ημέρες, η σύζυγός του Αίντα Φιλντ δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Ρόμπι Γουίλιαμς είχε κάνει τα μαλλιά του μοϊκάνα. Σε αυτό το δημοφιλής τραγουδιστής μιλούσε για το γεγονός ότι χάνει τα μαλλιά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ