Την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Τζιμ Τοτ έπειτα από 12 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού ανακοίνωσε η Ρις Γουίδερσπουν στα social media.

H σταρ του χόλιγουντ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια ανακοίνωση που συνυπογράφει με τον πρώην σύζυγό της και αναφέρει: «Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε. Με πολύ σεβασμό και προσοχή λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Έχουμε περάσει πολλά υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα αυτά που δημιουργήσαμε μαζί.

Προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και η υπόλοιπη οικογένειά μας καθώς βαδίζουμε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι τελείως προσωπικά. Πραγματικά εκτιμούμε τον σεβασμό όλων στην ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή. Ρις και Τζιμ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι απέκτησαν μαζί τον 11χρονο Τένεσι Τζέιμς ενώ η Ρις Γουίδερσπουν έχει από τον πρώτο της γάμο με τον Ράιαν Φίλιπ άλλα δύο παιδιά, την 24χρονη Άβα Ελίζαμπεθ και τον 20χρονο Ντίκον Ρις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ