Η Ρίκα Διαλυνά βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και μεταξύ άλλων μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τα παιδικά της χρόνια και την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Όταν γύρισα την ταινία Διπλοπενιές δεν ήμουν ευχαριστημένη. Στις Κάννες, όταν έγινε η ελληνική βραδιά, βγήκε η Αλίκη και τραγούδησε δεν έγινε τίποτα. Μετά βγήκε ο Παπαμιχαήλ, έβγαλε το σακάκι του, άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο και πάλι δεν έγινε τίποτα.

Είχαν φέρει 15.000 πιάτα και είχαν πει πως όταν βγει η σταρ της βραδιάς, δηλαδή η Αλίκη, να τα σπάσουν. Αυτοί ήταν ξένοι, δεν ήξεραν. Όταν βγήκα εγώ, χειροκροτούσαν όλοι, οι δημοσιογράφοι έδιωχναν την Αλίκη και τον Δημήτρη για να με φωτογραφήσουν, γιατί εμένα ήξεραν», ανέφερε.

Στη συνέχεια, η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για τα παιδικά της χρόνια: «Όταν ήμουν μικρή, οι φίλες της μαμάς μου έλεγαν ότι είμαι άσχημη. Μικρή ήμουν ασχημόπαπο, μαυροτσούκαλο και κοντό. Όταν πήγα στα καλλιστεία και βγήκα Σταρ Ελλάς ήμουν 1.65. Ο μπαμπάς μου δεν ήρθε στα καλλιστεία, η μαμά μου ήρθε με το ζόρι».

Η Ρίκα Διαλυνά χάραξε την δίκη της πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο. Η ηθοποιός έζησε το παραμύθι της λάμψης, συνεργάστηκε με όλους σχεδόν τους μεγάλους πρωταγωνιστές, φωτογραφήθηκε για περιοδικά σε όλο τον πλανήτη, γνώρισε καλά τη showbiz, έκλεψε τα φλας στα καλλιστεία και αγαπήθηκε με πάθος.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ μετά τον θάνατο του συζύγου της, Νίκου Χρυσικόπουλου, πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ