Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν η Ρέα Τουτουνζή. Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του αλλά και τον ρόλο της στο θέατρο φέτος. Μάλιστα, έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα η Ρέα Τουτουνζή δήλωσε πως δεν είναι πια μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Ματζούκη.

Στιγμιότυπο από τον πολιτικό γάμο της Ρέας Τουτουνζή και του Γιώργου Ματζούκη στο δημαρχείο της Γλυφάδας τον Οκτώβριο του 2012. (NDP)

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει τη ζωή του  μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’αυτό και σπάνια τους βλέπαμε μαζί σε δημόσια εμφάνιση. Μια από τις τελευταίες τους κοινές εξόδους ήταν τον Αύγουστο του 2019 στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά». Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας πήγαν να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο μιούζικαλ στο Θέατρο Άλσος. Τότε φωτογραφήθηκαν με κάποιους από τους πρωταγωνιστές του θεατρικού έργου, αλλά και με καλούς φίλους όπως τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη.

Ωστόσο, την Πέμπτη, όταν η Μπέττυ Μαγγίρα παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τη ρώτησε για τα προσωπικά της, η Ρέα Τουτουνζή απάντησε: «Έχω χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο», ενώ πρόσθεσε πως ποτέ δεν ήθελε να κάνει παιδί. Επίσης, αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί «Αχ αυτός ο άντρας μου» στο θέατρο Λύχνος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ