Το I am celebrity get me out of here ξεκινά σε λίγες μέρες στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα και έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ του reality.

Ο Γιώργος Λιανός είχε αποκαλύψει στη Φαίη Σκορδά ότι μέσα στο reality θα δούμε και μια πολιτικό και μέσα από το Fay’s Time μάθαμε ότι θα είναι η Ραχήλ Μακρή.

Η πολιτικός μίλησε στην κάμερα της Φαίης Σκορδά και αποκάλυψε ότι: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση που την πήρα μαζί με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου με παρακίνησαν να πάρω μέρος. Στην αρχή είπα όχι, αλλά είδα ότι στο παιχνίδι έχει πάει μέχρι και ο υπουργός υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Τρία χρόνια στη Βουλή άκουγα μόνο σχόλια και κλεισμένα μικρόφωνα.

Είμαι η πιο σχολιασμένη πολιτικός στην ιστορία της αντιπολίτευσης, επομένως δεν με αφορά η σκληρή κριτική. Δεν θα ήθελα το παιχνίδι να είναι ανιαρό, ο κόσμος έχει ανάγκη να δει κάτι πιο ανάλαφρο, με γέλιο και τρόμο. Τα παιδιά και ο σύζυγός μου είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που χαιρέτησα πριν φύγω. Ο μεγάλος μου γιος μου είπε καλή τύχη, τα σ’ αγαπώ έπεσαν βροχή και μου είπαν ότι το μυαλό τους θα είναι μαζί μου. Σαν φυλαχτό έχω μαζί μου τα δύο κομποσκοίνια μου για να με προστατεύουν από κάθε κακό»

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιανός – Καλομοίρα: Το εντυπωσιακό τρέιλερ του I am celebrity get me out of here που θυμίζει ταινία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ