Η Χρυσούλα Διαβάτη τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη το πρωί της Δευτέρας 1 Μαΐου στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ένας άνθρωπος που ήταν στο Ευρωκοινοβούλιο, δε ξέρω αν ήταν καλός ή κακός. Τον ψήφισε ο ελληνικός λαός, εγώ δε μπορώ να ξέρω τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και τον καρφώνουμε. Που ξέρουμε τι έγινε; Ήμασταν εκεί; Μετά από τόσα χρόνια το θυμόμαστε. Αυτό τώρα πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τους βίασε, αυτό δεν το έχω καταλάβει.

Με το ζόρι δεν μπορεί να σε πάρει κανένας εκτός, αν σε πιάσει σε μια ερημιά, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει. Τι κάνεις τότε; Πας την ίδια στιγμή στην αστυνομία, το δηλώνεις, σε κοιτάει και ένας γιατρός και εκείνη την ώρα γίνεται αυτό που πρέπει. Μετά από 30 χρόνια, και δεν ξέρω πόσα ο καθένας, αυτό είναι για μένα ένα ερωτηματικό» δήλωσε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Μου είπαν να πάω να πλύνω τα πιάτα», δήλωσε η Χρυσούλα Διαβάτη

«Τι θα πει κακοποιητική συμπεριφορά; Τι αποδείξεις έχουν, ότι τις έβρισε; Τους έριξε καμιά καρπαζιά; Αν δεν κάνανε σωστά τη δουλειά του, κι αυτός βασίζεται πάνω τους, δεν μπορεί να είναι σούργελο και να του χαλάει τη δουλειά. Και εμένα μου είπαν να πάω να πλύνω τα πιάτα και ότι δεν κάνω για τη δουλειά. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και πάλευα να με σεβαστούν και με σεβάστηκαν» είπε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσούλα Διαβάτη: Για ποιο λόγο αρνείται να παίξει στο θέατρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ