Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται μέσω της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Spare», που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον του πρότειναν να ντυθεί Ναζί στο μασκέ πάρτι του 2005 που έμελλε να στιγματίσει τη ζωή του.

Ήταν μόλις 20 ετών όταν είδε τον εαυτό του εξώφυλλο στη The Sun φορώντας τη στολή των Ναζί σε ένα αποκριάτικο πάρτι. Η κατακραυγή ήταν μεγάλη με τον ίδιο να δηλώνει στη σειρά στο Netflix πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται στα απομνημονεύματά του πως ζήτησε τη γνώμη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον πριν καταλήξει στο αν θα επιλέξει τη ναζιστική στολή ή μια στολή πιλότου για το πάρτι με θέμα «Αυτόχθονες και Αποικιοκράτες».

Σε άλλο απόσπασμα της αυτοβιογραφίας ο Δούκας του Σασεξ ισχυρίζεται ότι ο αδερφός του τού επιτέθηκε σωματικά πριν από το Megxit.

«Τηλεφώνησα στον Γουίλι και την Κέιτ, ρώτησα τι σκέφτονται. Ναζιστική στολή, είπαν», έγραψε ο Χάρι στο βιβλίο του, σύμφωνα με το Page Six. «Και οι δύο ξεκαρδίστηκαν. Περισσότερο κι από όταν είδαν την εφαρμοστή στολή του Γουίλι! Ήταν ακόμα πιο γελοίο, κι αυτό σε τελική ανάλυση ήταν το νόημα».

Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως ρίχνει μέρος της ευθύνης για το σκάνδαλο που ξέσπασε στον αδερφό του και τη σύζυγό του ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο ντοκιμαντέρ του Netflix απολογήθηκε τονίζοντας: «Πήγα στο Βερολίνο και μίλησα με έναν επιζώντα του ολοκαυτώματος. Θα μπορούσα να το αγνοήσω και να κάνω τα ίδια λάθη ξανά και ξανά στη ζωή μου, αλλά έμαθα από αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ