Τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ολοκλήρωσε η Πόπη Τσαπανίδου και ξεκίνησε κι εκείνη τρις καλοκαιρινές διακοπές της. Η γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργούμαν του Open μετά από μια δύσκολη σεζόν λόγω επικαιρότητα κάνει ένα διάλειμμα και ετοιμάζετια να «γεμίσει» τις μπαταρίες της.

Η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία της από το Άμστερνταμ, όπου ζει η κόρη της με την οικογένειά της και έστειλε το δικό της μήνυμ για το φετινό καλοκαίρι.

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου:

«Με μια φωτογραφία απ’ το Άμστερνταμ σας εύχομαι καλό (υπολοιπο) καλοκαίρι και ξεκινώ τις διακοπές μου, μετά από μια εξαντλητική σεζόν που όμως την απόλαυσα λεπτό προς λεπτό. Και αν φέτος δεν καταφέρεις να κάνεις και εσύ διακοπές, σκέψου και αυτό… Τι θα λεγες να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν αρνητικά οι αναρτήσεις των φίλων σου από παραλίες και νησιά… Άλλωστε έχεις να καλύψεις ουσιαστικές ανάγκες του εαυτού και της οικογένειας σου. Και όχι να εντυπωσιάσεις τους ακόλουθους σου στα κοινωνικά δίκτυα.

Να θυμασαι οτι δεν θα είσαι για πάντα έτσι. Θα περάσουν τα δύσκολα αργά ή γρήγορα. Όλα μα όλα αλλάζουν. Πάντα. Κάνε λοιπόν το μπαλκόνι σου νησί και πιες ένα κρασι στην υγειά σου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ποπη Τσαπανίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ