Πριν από περίπου δύο μήνες κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τη Σακίρα να φλερτάρει με τον Τομ Κρουζ, έπειτα από φωτογραφίες που είχαν εμφανιστεί και τους έδειχναν μαζί στο Grand Prix της F1 στο Μονακό.

Εν τέλει δεν επιβεβαιώθηκε καμία από αυτές τις φήμες και ούτε εθεάθησαν ξανά μαζί. Να όμως που το όνομα της Σακίρα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όμως για άλλο φλερτ.

Καινούργιες φήμες θέλουν τη Σακίρα και τον οδηγό της F1, Λιούις Χάμιλτον, να έχουν έρθει πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον.

Αμέσως μετά τον αγώνα της F1 το Σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, οι δυο τους εθεάθησαν σε δείπνο με μερικούς φίλους – και ένα στιγμιότυπο από την έξοδο κάνει πολλούς θαυμαστές να συζητούν.

Μετά τη δεύτερη θέση του Λιούις στον αγώνα, εντοπίστηκε να τρώει με μερικούς φίλους, συμπεριλαμβανομένου του μουσικού Mustafa the Poet και της Fai Khadra, καθώς και της Σακίρα.

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Mustafa στο Instagram Story του (μέσω Twitter), έδειξε την ομάδα στο δείπνο – και οι θαυμαστές εντόπισαν πώς ο Λιούις είχε το χέρι του γύρω από τη μέση της Σακίρα κατά τη διάρκεια της εξόδου.

Ο Λιούις και η Σακίρα πυροδότησαν για πρώτη φορά ρομαντικές φήμες στο Grand Prix του Μαϊάμι τον περασμένο μήνα, όταν εθεάθησαν σε μια βάρκα μαζί με μερικούς φίλους.

Η νέα παρατήρηση ήρθε αμέσως αφού ο συμπαίκτης του Λιούις στη F1, Τζορτζ Ράσελ, αστειεύτηκε ότι είναι μόνος για πάρα πολύ καιρό.

«Πρέπει να βρω στον εαυτό μου μια Λατίνα», είπε ο Λιούις απαντώντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ