Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο Αθηνά το βράδυ της Τετάρτης. Το έργο έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία.

Τη μετάφραση και τη θεατρική του διασκευή στα ελληνικά υπογράφει η Ελεονώρα Μελέτη που φυσικά έδωσε το παρών μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη. Στο πλευρό τους βρέθηκαν και ο κουμπάρος της παρουσιάστριας, Γιώργος Μελισσανίδης μαζί με τη σύζυγό του, Σίσσυ Κωνσταντινίδη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μυρτώ Αλικάκη, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης και στον ρόλο της μικρής κόρης η Λυδία Σγουράκη.

Δείτε ποιοι πήγαν στην επίσημη πρεμιέρα:

Η σύνοψη της παράστασης «Τέλειοι ξένοι»

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές: «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική». Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Φωτογραφίες: Έλλη Πoυπουλίδου/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ