Η Ρούλα Σταματοπούλου είχε επισκέψεις την Τρίτη στο σπίτι της. Η Πέγκυ Ζήνα πήγε να δει τη γνωστή make up artist και φίλη της συνοδευόμενη από την κόρη της, Ηλέκτρα που τον ερχόμενο Οκτώβρη θα κλείσει τα 11.

Οι τρεις τράβηξαν μάλιστα και μια αναμνηστική φωτογραφία στην οποία η Πέγκυ Ζήνα φαίνεται να κρατά τρυφερά την κοιλιά της μέλλουσας μαμάς. «Ήρθαν οι αγάπες μου να μας δουν», γράφει η Ρούλα Σταματοπούλου.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια αναφερόμενη στην κόρη της τραγουδίστριας και του Γιώργου Λύτρα: «Η σταρ έχετε καταλάβει ποια είναι;»

Η περιζήτητη make-up artist φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το ΟΚ! στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όσες γυναίκες ονειρεύονται να ζήσουν τη μητρότητα.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, βρίσκεται σε μια σχέση που της παρέχει αγάπη, τρυφερότητα και ασφάλεια. Τη σχέση αυτή έρχεται να ολοκληρώσει και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού. «Ο Κωνσταντίνος δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο και μάλλον για αυτό με κατάφερε και είμαστε μαζί» δηλώνει χαμογελώντας στο ΟΚ! και συνεχίζει: «Έτυχε στο παρελθόν να έχω σχέσεις με ανθρώπους του χώρου. Όσο μεγαλώνουμε όμως, αλλάζουμε και εμείς και τα στάνταρ που έχουμε. Ζητάμε άλλα πράγματα. Την ασφάλεια, την τρυφερότητα, την αγάπη. Όχι τόσο την τρέλα. Ο Κωνσταντίνος ήρθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή. Δεν υπήρχε περίπτωση αν τον γνώριζα νωρίτερα να ήμουν μαζί του».

Η διαφορετικότητά τους και ο τρόπος που ο σύντροφός της προσεγγίζει τις καταστάσεις στη σχέση τους την κέρδισαν. «Ο Κωνσταντίνος έχει πράγματα που δεν έχω εγώ. Για κάποιον λόγο όταν είμαστε πιο μικρές και κάνουμε μια σχέση, καταλήγουμε να μπαίνουμε σε ρόλους. Σε αυτή τη σχέση τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είμαι καθαρά ο εαυτός μου και δεν σκέφτηκα στιγμή να μην είμαι. Εγώ είμαι πιο οξύθυμη, ενώ ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος με τεράστια υπομονή και τεράστια αγάπη μέσα του. Εγώ μπορεί να θυμώσω ή να κάνω μούτρα. Τότε ο Κωνσταντίνος δεν μασάει να μου πει “κοριτσάκι μου, ό,τι κι αν μου κάνεις, εγώ σ’ αγαπάω”. Στην τελική για πες μου ποιος φαίνεται πιο μάγκας; Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν με κέρδισε. Εγώ στη ζωή μου ήμουν λίγο “η νύφη το ‘σκασε”» αποκαλύπτει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ