Ο Πιρς Μπρόσναν με την σύζυγό του έκλεισαν 21 χρόνια γάμου και ηθοποιός του Χόλιγουντ δηλώνει ότι θα τα ζούσε όλα από την αρχή στη δημόσια ερωτική εξομολόγηση που κάνει στην Κίλι Σέι Σμιθ.

Ο 69χρονος πρώην σταρ του Τζέιμς Μποντ, 69 ετών, μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μια throwback φωτογραφία του με τη σύζυγό του από την ημέρα του γάμου τους. «Θα μπορούσα να τα κάνω όλα ξανά», δήλωσε.

Στην ερωτική εξομολόγηση ο Πιρς Μπρόσναν έγραφε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου Κίλι, χορέψαμε εκείνο το βράδυ και χορεύουμε ακόμα το χορό και σήμερα. Θα μπορούσα να τα κάνω όλα από την αρχή». Από την πλευρά της η σύζυγός του με την ίδια φωτογραφία ευχήθηκε να έχουν μια ευτυχισμένη επέτειο στον έρωτά της.

Ο Πιρς αντάλλαξε όρκους με την Κίλι στην πατρίδα του την Ιρλανδία τον Αύγουστο του 2001. Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι το 1994 μετά το θάνατο της πρώτης συζύγου του, Κασάντρα Χάρις που «έφυγε» το 1991.

Ο Πιρς και η Κίλι έχουν αποκτήσει μαζί μαζί δύο γιους, τον 25χρονο Ντίλαν και τον 21χρονο Πάρις που είναι και ο μικρότερος από τα πέντε παιδιά του Πιρς. Επίσης ο Μπρόσναν έχει ακόμα έναν 38χρονο γιο τον Σον από τον γάμο του με τη Χάρις. Η Χάρις είχε και άλλα δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της, τα οποία ο Μπρόσναν υιοθέτησε και έδωσε σ’ αυτά το επίθετό του, τον Κρίστοφερ και τη Σαρλότ. Η Σαρλότ έφυγε από τη ζωή το 2013 από καρκίνο των ωοθηκών, από την ίδια δηλαδή ασθένεια που πέθανε και η μητέρα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ