Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αλλά και την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

«Ο πατέρας μου με προέτρεψε να γίνω ηθοποιός, γιατί ήταν το μεράκι του. Ο σύζυγός μου με έστειλε στην σχολή υποκριτικής. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 57 χρόνια. Πρώτα γίναμε φίλοι και μετά εραστές», δήλωσε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Για τα εγγόνια της ανέφερε: «Είναι επίτευγμα στη ζωή σου να έχεις εγγόνια, έχω πέντε. Η εγγονή μου έχει ταλέντο στην υποκριτική, ξεκίνησε και σχολή φέτος», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη: «Ο Γιώργος Κιμούλης αν αποφάσισε ότι είναι έτοιμος, να εκτεθεί στο κοινό. Γι΄ αυτό που είπε η Μαρία Ιωαννίδου, και η φρασεολογία είναι βιασμός, είναι ανεπίτρεπτο», υπογράμμισε.

Για την συμμετοχή της στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» ανέφερε: «Στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» κάνω μια στριμμένη πεθερά. Ως μαμά δεν έχω επέμβει ποτέ στα παιδιά μου. Την νύφη μου την εκτιμώ ιδιαίτερα, αν καταλάβω ότι δεν αγαπάει τον γιο μου, αλίμονό σου!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ