Το “Νυφικό Κρεβάτι“, που είχε παρουσιαστεί πριν 20 χρόνια στο θέατρο Βεάκη με τους Νίκο Σεργιανόπουλο και Ρένια Λουϊζίδου, παρουσιάζει φέτος σε μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα η εταιρεία θεατρικών παραγωγών “Μέθεξις” του Χρήστου Τριπόδη.

Πρωταγωνιστές στο έργο αυτό Γιαν Ντε Χάρτογκ αυτή τη φορά είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ορέστης Τζιόβας. Την διασκευή – απόδοση υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Aποστόλου, ενώ τη σκηνοθεσία ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Πρόκειται για μία τρυφερή κωμωδία, που παρουσιάζει έναν άντρα και μια γυναίκα από τη γνωριμία τους και την πρώτη νύχτα του γάμου τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους, με κέντρο πάντα το συζυγικό κρεβάτι.

Μεταξύ των προσκεκλημένων, που απόλαυσαν επί σκηνής τους δύο ηθοποιούς και τους χάρισαν το πιο θερμό χειροκρότημά τους, ήταν και ο σύζυγος της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Φώτης Μπενάρντο.

Ο 41χρονος μουσικός παρακολούθησε διακριτικά την παράσταση από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου, ενώ στο τέλος της βραδιάς βρέθηκε κοντά στην γυναίκα της ζωής του για να την συγχαρεί.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ