Μεγάλοι νικητές του τελικού του J2US αναδείχθηκαν ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου οι οποίοι συγκινημένοι αφιέρωσαν το τρόπαιο σε όλον τον κόσμο που μπορεί να δίνει τον δικό του αγώνα.

Ανάμεσα στους φιναλίστ του τελικού ήταν και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με coach τον Ίαν Στρατή οι οποίοι συγκλόνισαν το κοινό και την κριτική επιτροπή με τις ερμηνείες τους και στα 17 live του J2US.

Η ηθοποιός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, την επόμενη μέρα βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για να πραγματοποιήσει μια παράσταση και εκεί την περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνάντησε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης τους γονείς της Σοφίας Κουρτίδου οι οποίοι την αγκάλιασαν και έδειξαν πόσο χάρηκαν που την είδαν.

Να θυμίσουμε πως οι γονείς της Σοφίας Κουρτίδου ήταν μπροστά όταν είχε γίνει η πρόταση γάμου από τον Γιάννη Σεβδικαλή στη γυναίκα της ζωής του στο live του J2US.

Διαβάστε επίσης: J2US – Τελικός: Οι μεγάλοι νικητές είναι ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου – Οι εμφανίσεις τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ