Εννιά χρόνια κοινής ζωής μετρά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον σύζυγό της,. Φώτη Μπερνάντο. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως τέτοια μέρα πριν από 9 χρόνια βγήκε το πρώτο της ραντεβού με τον άνθρωπο που έγινε ο σύντροφος της ζωής της και ο πατέρας των παιδιών της. Η πημελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερνάντο γιορτάσουν σήμερα την πιο ξεχωριστή επέτειο με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Το ζευγάρι που είναι full in love και έχει αποκτήσει μαζί δυο κόρες: τη Λυδία και την Ηλέκτρα, γιορτάζει σήμερα 9 χρόνια σχέσης και αποφάσισε να βγει ένα ρομαντικό ραντεβού. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μάλιστα αποκάλυψε πως κάθε χρόνο στην επέτειο με τον Φώτη επιλέγουν να πηγαίνουν ραντεβού στο ίδιο μέρος που βγήκαν για πρώτη φορά μαζί ως ζευγάρι.

Η ανάρτηση της ηθοποιού:

«9 χρόνια πριν σαν σήμερα βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα, την ίδια ώρα έχουμε ραντεβού στο ίδιο μέρος. Κι έτσι ερωτευόμαστε απ’ την αρχή ξανα. Η υπόσχεση που δώσαμε ήταν να μην πληγωσουμε ο ένας τον άλλο. Και κάθε μέρα εδώ και 9 χρόνια η μόνη μας έννοια είναι αυτή. Αυτό είναι η αγάπη μας. Να προσέχουμε ο ένας την ψυχή του άλλου. The rest is history… Forever», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ