Για τη συμμετοχή της στο J2US, τη ζωή της και τη φιλία της με τον Νίκο Κοκλώνη μίλησε η Πηγή Δεβετζή στο okmag. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στις κριτικές που έχει δεχθεί κατα καιρούς, αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο μουσικό σόου του Alpha για να περάσει καλά και αποκάλυψε πως θέλει να δείχνει τη θηλυκή της πλευρά.

Η κάμερα του okmag τη συνάντησε στα παρασκήνια του 7ου live του J2US και η Πηγή Δεβετζή ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με τον Νίκο (σ.σ. Κοκλώνη) περνάμε φανταστικά. Δεθήκαμε το καλοκαίρι γιατί ο Νίκος χώρισε. Οι φίλοι είναι για τα δύσκολα. Επειδή ο Νίκος περνούσε μια δύσκολη περίοδο μου ζήτησε να βρεθούμε και δεθήκαμε πολύ και μου ζήτησε να έρθω στο J2US».

Την περίοδο του αθλητισμού ένιωθες να χάνεις τη θηλυκότητά σου;

Όλες οι αθλήτριες το νιώθουν. άσχετα αν ήμουν και από τις αθλήτριες που έφτιαχνα τα μαλλιά μου και τα νύχια μου. Μου άρεσε να περιποιούμαι την εξωτερική μου εμφάνιση.

Στο J2US έκανες φίλους;

Με τον Θάνο Πετρέλη γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. και έδεσε η χημεία μας και αυτό που βγάζουμε προς τα έξω.

Στην κριτική επιτροπή ποιον φοβάσαι;

Κανέναν. Νομίζω ότι με φοβούνται.

Τη δημοσιότητα πώς τη διαχειρίζεσαι;

Είναι όμορφο να σε αγαπά ο κόσμος και μέσα από αυτά τα σόου (σ.σ. J2US) να βλέπει αυτό που προσπαθείς να κάνεις. Δεν είμαι τραγουδίστρια και ούτε θα τραγουδήσω σε καμία πίστα. Η κριτική δεν με φοβίζει. Εννοείται ότι θα ακούσουμε και καλά και άσχημα σχόλια. Δεν ασχολούμαι. Δεν μπαίνω να διαβάσω. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Έχω κάνει όσα έχω κάνει, έχω δοξάσει την Ελλάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, οπότε δεν με φοβίζει καμιά κριτική.

Δείτε παραπάνω το video με όσα είπε η Πηγή Δεβετζή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ