Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Πηγή Δεβετζή και δεν σταματά να δέχεται ευχές και μηνύματα αγαπης από τους φίλους της. Η διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια που έχει λάβει πολλές διακρίσεις στο άλμα εις τριπλούν και άλμα εις μήκος, γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τη σημερινή μέρα. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Κυριακής την περίμενε και η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη για τα γενέθλιά της.

Ο καλός της φίλος και παρουσιαστής του J2US φρόντισε να της κάνει μια τούρτα έκπληξη, με την Πηγή Δεβετζή να ξαφνιάζεται ευχάριστα. Ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε μάλιστα και το video με την έκπληξη στην Πηγή Δεβετζή στο Instagram Story.

Η Πηγή Δεβετζή μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram της και ανέφερε: «Χαρούμενα γενέθλια σε εμένα. Κάθε μέρα γενεθλίων είναι και μια αρχή .Σήμερα θα κάνω την πιο όμορφη … Σας ευχαριστώ απο καρδιάς για την αγάπη σας και τις υπέροχες ευχές σας».

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα είχε δημοσιεύσει το video με την τούρτα έκπληξη σχολιάζοντας: «Αισθάνομαι τυχερή. Μου τραγούδησε πρώτος happy birthday. Το άλλο Σάββατο live στο πανελλήνιο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ