Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε ανοιχτά για το σύμφωνο συμβίωσης, τα σχέδια για τον γάμο του με την αγαπημένη του Ευαγγελία, αλλά και τη βάφτιση της τρίτης του κόρης.

«Πραγματικά, είναι ένα αθόρυβο μωρό, κοιμάται, τρώει και γελάει. Η Ευαγγελία είναι πολύ ήρεμη και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο, σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει το παιδί. Η γέννα διήρκησε 8 ώρες, γιατί το μωρό κατέβαινε κάπως ανάποδα, οπότε ψιλοταλαιπωρήθηκε. Ήμουν στο πλευρό της στον τοκετό. Δεν φοράω βέρα. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η βάφτιση θα γίνει σίγουρα τον Σεπτέμβριο του 2024. Συζητάμε να κάνουμε και τον γάμο μαζί», δήλωσε στην εκπομπή Happy Day.

Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου

Παράλληλα ο δημοσιογράφος περιέγραψε και την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του. «Η πρόταση γάμου έγινε στις 16 Ιουνίου στα γενέθλια της Ευαγγελίας ανήμερα στα γενέθλιά της.

Είχα μοντάρει κάποιες εικόνες από την κοινή μας ζωή μέχρι τότε. Είχα καταγράψει όλη τη διαδικασία από τη στιγμή που ξεκίνησα να της πάρω το μονόπετρο. Ήθελα να το προβάλω σε έναν προτζέκτορα, αλλά δεν δούλευε και το πρόβαλα στην τηλεόραση».

Το όνομα που θα πάρει η πέντε μηνών κόρη του και ο γάμος

«Το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μας δεν θα είναι όνομα γονέα ή πεθεράς/πεθερού. Δεν έχουμε ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη βάφτιση και τον γάμο. Θες να με αγχώσεις; Στην Αθήνα να γίνει, κοιτάμε κτήματα. Πρέπει να βιαστούμε λίγο, συνέχεια μπριζώνω την Ευαγγελία. Αυτά τα πράγματα τα αναλαμβάνει η γυναίκα. Αν κάτι στραβώσει, εγώ θα την πληρώσω. Την ονειρεύομαι νύφη» αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.

Η σχέση του με τις κόρες που έχει αποκτήσει με την Όλγα Ζαριφοπούλου

«Συμβουλεύτηκα ειδικό για το πώς θα πρέπει να παρουσιάσω στις κόρες μου, για τη νέα μου σχέση. Έβλεπαν συνέχεια την Ευαγγελία μέσα στο σπίτι. Όταν μάθαμε τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη τους είπα ότι θα αποκτήσουν αδελφούλα. Τις βλέπω καθημερινά, τις παίρνω από το σχολείο και τις πηγαίνω στο σπίτι της πρώην συζύγου μου. Είναι ευτυχές ότι διατηρούμε καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό μου. Από την πρώτη στιγμή εξέφρασα την επιθυμία ότι θέλω να παίρνω τις μικρές κάθε μέρα από το σχολείο και το δέχτηκε με χαρά. Ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο, είναι ψυχοφθόρο, επίπονο. Ειδικά αν έχεις παιδιά. Ποιος θα με κρίνει αν προχώρησα γρήγορα ή αργά; Υπάρχει μέτρο;» εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ