Μια πολύ όμορφη Πρωτοχρονιά πέρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν μαζί με τα τρία παιδιά του Αλεξάνδρα, Αμαλία και Μάξιμο.

Όλοι με total black look πέρασαν μια βραδιά που θα θυμούνται και καλωσόρισαν το 2023 με στυλ.

Και οι τέσσερις πόζαραν με επίσημο ένδυμα. Την παράσταση έκλεψαν οι δύο κόρες του Πέτρου Κωστόπουλου. Η Αμαλία επέλεξε μια σατέν εντυπωσιακή δημιουργία με δαντέλα ενώ η Αλεξάνδρα πόνταρε σε ένα μίνι εφαρμοστό φόρεμα με φτερά στο ντεκολτέ.

O Πέτρος Κωστόπουλος καμάρωνε για τις κόρες τους που ταξίδεψαν από την Αμερική για να κάνουν γιορτές στην Ελλάδα. Την παραμονή της Πρωτοχρονι’ας, επέλεξαν να την περάσουν με τον πατέρα τους.

Μάλιστα όταν άρχισε ο χορός ξεφάντωσαν ενώ ο ίδιος ανέβασε βίντεο να χορεύουν μαζί το YMCA.

Να θυμίσουμε πως η μητέρα των τριών παιδιών, Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε νωρίς το πρωί της Κυριακής δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει η Τζένη Μπαλατσινού με τα τέσσερα παιδιά της. Στην εικόνα βλέπουμε την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο ενώ μαζί τους είναι και ο δύο ετών Παναγιώτης Αντώνιος που απέκτησε με τον Βασίλη Κικίλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ