Γενέθλια έχει σήμερα η Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία κλείνει τα 25 της χρόνια. Μια ολόκληρη ζωή για εκείνη, μοιάζει μόλις χθες για τον μπαμπά της Πέτρο Κωστόπουλο που έσπευσε να ευχηθεί στην πρωτότοκη κόρη του για τα γενέθλιά της. «Ευτυχισμένα 25 μωρό μου. 21 χρόνια πριν… χθες δηλαδή», έγραψε ο περήφανος μπαμπάς. Η φωτογραφία που επέλεξε, μια κοινή τους πριν από 21 χρόνια στην οποία την κρατά στην αγκαλιά του. Οι δυο τους ποζάρουν με καλοκαιρινά ρούχα και γυαλιά ηλίου, ενώ η μικρή τότε Αμαλία κρατά σφιχτά δύο λούτρινα ζωάκια.

(Instagram/petroskostopoulos)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει πολλές φορές δημοσιεύσει στιγμιότυπα με την κόρη του, Αμαλία στο Instagram, όπως και με τα άλλα δύο παιδιά του. Κάποιες από τις φωτογραφίες τους είναι από τις διακοπές τους στη Μύκονο, το νησί που αγαπά να επισκέπτεται ο εκδότης μέσα στα χρόνια και που βρέθηκε και φέτος το Πάσχα.

Η Αμαλία Κωστοπούλου μετά τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Berkeley, ζει μόνιμα στην Αμερική όπου εργάζεται στο κομμάτι του μάρκετινγκ. Τις προηγούμενες ημέρες η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού είχε δημοσιεύσει όμορφες στιγμές στο Μαλιμπού όπου ταξίδεψε για να τη συναντήσει. Ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της, Αμαλίας μοιράστηκε ακόμα ένα στιγμιότυπο με εκείνη να ατενίζει τη θάλασσα.

Φωτογραφίες: (Instagram/petroskostopoulos)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ