Ο Πέτρος Ίμβριος είχε διπλή γιορτή σήμερα, βάφτιση, αλλά και πάρτι γάμου. Μαζί με τη σύζυγό του Συράν Λελούδα βάφτισαν τον γιο τους το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Ο μικρός πήρε το όνομα Παναγιώτης, όπως λεγόταν ο πολυαγαπημένος πατέρας του τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο. Παράλληλα, το ζευγάρι έχει καλέσει τους φίλους του σε μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει σε γνωστό μαγαζί στον Άλιμο, αφού δεν είχαν κάνει πάρτι για το γάμο τους.

«Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ευλογία. Είναι ό,τι πιο μεγάλο υπάρχει. Μπορεί να σου δημιουργείται άγχος, γιατί είναι ένα πλασματάκι που εξαρτάται τελείως από εσένα, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί και αγχολυτικά, γιατί ό,τι και αν σε προβληματίζει το ξεχνάς όταν βλέπεις το παιδί σου να σου χαμογελάει», είχε δηλώσει μετά τον ερχομό του μικρού Παναγιώτη στις ζωές τους ο τραγουδιστής.

Στους καλεσμένους του, που παρευρέθηκαν στη βάφτιση πολλοί συνάδελφοί του. «Είναι φίλοι που δεν είναι οι τραγουδιστές, είναι οι άνθρωποι. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί τους. Ανθρώπους που υπήρξαν στη ζωή μου σημαντικοί και θέλω να τη μοιραστώ μαζί τους», είχε δηλώσει πριν από δύο μέρες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του η Άντζελα Δημητρίου, ο Σταμάτης Γονίδης με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου, ο Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη.

Σε μπλε σκούρο χρώμα τα βαφτιστικά ρούχα του μικρού Παναγιώτη, που τον περασμένο Φεβρουάριο έκλεισε τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Ο στολισμός της εκκλησίας ακολούθησε τους ίδιους χρωματισμούς.

Δείτε τον στολισμό της εκκλησίας και τα βαφτιστικά του μικρού Παναγιώτη:

Φωτογραφίες NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ