Ο Πέτρος Ίμβριος γιορτάζει σήμερα τα πρώτα γενέθλια του γιου του και θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με μία φωτογραφία του και λίγα τρυφερά λόγια.

Ο ευτυχισμένος πατέρας γιορτάζει και το μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O Πέτρος Ίμβριος θέλησε λοιπόν να ευχηθεί και έγραψε στη λεζάντα:

«Καρδιά μου σαν σήμερα πριν ένα χρόνο σε κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου! Η τρίτη τεράστια επιτυχία και ευτυχία της ζωής μου! Να σε έχει ο Θεός γερό και πάντα να εισπράττεις την αγάπη που σου δίνουμε όλοι μας από την πρώτη στιγμή που μπήκες στη ζωή μας! Σ’αγαπώ αντράκι μου όμορφο! Χαμογέλα μου! Για πάντα!!!»

Ο Πέτρος Ίμβριος είχε φωτογραφηθεί μάλιστα για το περιοδικό ΟΚ!. Ο 55χρονος τραγουδιστής κράτόντας τον νεογέννητο γιο του αγκαλιά μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για την ευτυχία που βιώνει.

Το ok.gr εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την τρυφερή φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε από την Ολυμπία Κρασαγάκη, υπό την επιμέλεια του Χάρη Γκοτζαμανίδη και του Ηλία Μιχαλόλια.

Ο Πέτρος Ίμβριος έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του Συράν Λελούδα είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και περνούν πολύ όμορφα μαζί, χωρίς να αναζητούν τη δημοσιότητα.

Πριν ένα χρόνο ήρθε στον κόσμο ο γιο τους και σε συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ευλογία. Είναι ό,τι πιο μεγάλο υπάρχει. Μπορεί να σου δημιουργείται άγχος, γιατί είναι ένα πλασματάκι που εξαρτάται τελείως από εσένα, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί και αγχολυτικά, γιατί ό,τι και αν σε προβληματίζει το ξεχνάς όταν βλέπεις το παιδί σου να σου χαμογελάει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ