Η κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» συνάντησε τον Πέτρο Ίμβριο, ο οποίος μας σύστησε και τον γιο του και μίλησε γι’ αυτόν.

Ο τραγουδιστής σύστησε για πρώτη φορά τον γιο του Παναγιώτη και στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.

«Δεν είμαι πατέρας του σαββατοκύριακου»

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε για την εορταστική περίοδο που διανύουμε: «Τα Χριστούγεννα γινόμαστε παιδιά με τα παιδιά μας κι αυτό είναι το σωστό. Δεν έχω επιδιώξει τα παιδιά μου να ακολουθήσουν το δικό μου δρόμο».

Όσο για το τι δώρο ζήτησε ο γιος του Πέτρου Ίμβριου από τον μπαμπά του απάντησε: «Ο γιος μου ζήτησε δώρο ένα πλυντήριο για τα αυτοκινητάκια, γιατί η μανούλα του έχει πει να είναι όλα καθαρά».

«Η σχέση του γιου μου με τις μεγάλες μου κόρες είναι καταπληκτική. Τις κόρες μου τις έχω 2 – 3 μέρες την εβδομάδα εδώ. Δεν είμαι πατέρας του σαββατοκύριακου, δεν θα μπορούσα να είμαι. Έχω την συνεπιμέλεια για τις κόρες μου».

Στην συνέχεια ο Πέτρος Ίμβριος σχολίασε το γεγονός που ακούστηκε πριν από λίγο καιρό ότι η Ναταλία Γερμανού είναι αυστηρή με τους συνεργάτες της.

«Την Ναταλία, Γερμανού την λένε, δεν θα υπάρχει μια αυστηρότητα σε όλο αυτό;».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Ίμβριος: «Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, η Ναταλία Γερμανού δεν ήθελε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ