Είναι από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, ενώ γεμίζει τα νυχτερινά κέντρα. Στην πολυθρόνα του The 2Night Show κάθισε το βράδυ της Τρίτης ο Πέτρος Ιακωβίδης. O ερμηνευτής τραγούδησε live τη νέα του επιτυχία «Αχ καρδούλα μου» σε δική του μουσική και στίχους, ενώ απάντησε με ειλικρίνεια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Josephine. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άδραξε την ευκαιρία και τον ρώτησε για τις φήμες που τους ήθελαν να είναι σε σχέση.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεκαθάρισε πως είναι μόνο φίλοι αλλά, όπως είπε κατανοεί τους λόγους που πολλοί θεώρησαν ότι είναι ζευγάρι. «Έγραφαν ότι ήμασταν ζευγάρι με τη Josephine αλλά είμαστε φίλοι. Είναι λογικό όμως όταν είσαι με κάποιον για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε μέρα μαζί. Εμείς ήμασταν μαζί και μεσοβδόμαδα, βγαίναμε έξω, πηγαίναμε στο στούντιο, κάναμε τραγούδια. Λογικό είναι. Ωραία γυναίκα είναι, τι θα πουν;».

«Είναι πάρα πολύ δουλευταρού η Josephine. Δεν το περίμενα. Όταν δουλεύεις πάρα πολύ κάποια στιγμή θα έρθει η επιτυχία« συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ