Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδιά, την «απώλεια» του 23χρονου αδελφού της και την καψούρα με τον σύζυγό της.

Τι είπε για τη σχέση με τον σύζυγό της;

Η Πέννυ Μπαλτατζή αναφέρθηκε και στη σχέση με τον σύζυγό της με τον οποίο σημείωσε πως είναι καψούρα.

«Πριν παντρευτώ, δεν έκανα το πρώτο βήμα όταν κάποιος μου άρεσε, απλώς έδινα το “πράσινο φως”.

Υπήρξα σε σχέση που εγώ έπρεπε να κάνω την πρώτη κίνηση, να τον “κυνηγάω” και να είμαι πιο ενεργητική στο σεξουαλικό κομμάτι.

Ο σύζυγός μου δεν μου δείχνει ότι ζηλεύει, όταν το κάνει για λίγο εμένα μου αρέσει, είναι ωραίο. Είμαι καψούρα με τον σύζυγό μου πλέον σε ένα άλλο επίπεδο. Ο άντρας μου είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου αλλά είναι και το γκομενάκι μου», είπε.

Οι δυσκολίες για την απόκτηση παιδιού

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην απόκτηση παιδιού αποκάλυψε:

«Μετά τις αποβολές που βίωσα πέρασα κατάθλιψη, δεν ήταν εύκολο και σκέφτηκα να σταματήσω.

Όταν έβλεπα ότι δυσκολεύομαι να κάνω παιδιά, έλεγα στον Χρήστο “τι θέλει και κάθεται μαζί μου”, μου είπε ότι θα είναι μαζί μου είτε κάνουμε παιδί είτε όχι. Όταν πέθανε η μαμά μου ηρέμησα πολύ, γιατί ελευθερώθηκε και έφυγε ένα βάρος.

Δύο μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας μου έμεινα έγκυος χωρίς καμία προσπάθεια και δεν το κατάλαβα. Μετά το πρώτο μου παιδί έχασα άλλο ένα μωράκι πολύ σύντομα, και μετά ήρθε στον κόσμο η μπέμπα μου».

Η Πέννυ Μπαλτατζή περιέγραψε επίσης όσα βίωσε με την ψυχική ασθένεια της μητέρας της και την απώλεια του αδερφού της.

«Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια που η μητέρα μου ήταν ψυχικά ασθενής, κατάλαβα πως συμβαίνει κάτι περίεργο στο σπίτι μου.

Η μητέρα μου φώναζε και έκλαιγε, δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Η μητέρα μου γινόταν επιθετική, τρώγαμε ξύλο.

Έχει κάνει ακραία πράγματα. Ο αδελφός μου έφυγε από την ζωή όταν ήταν 23, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ποτέ δεν μπορείς να αποδεχτείς μια τέτοια κατάσταση. Ο αδελφός μου που έφυγε από την ζωή, ήταν ο καλύτερος μου φίλος και το καλύτερο δώρο που μου είχαν κάνει οι γονείς μου».

Διαβάστε επίσης:

Πέννυ Μπαλτατζή: «Πρέπει να λέμε ”μη και όχι” στα παιδιά γιατί το έχoυν ανάγκη για να νιώθουν ισορροπημένα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ