Ζευγάρι με το γνωστό μοντέλο της ελληνικής σοουμπίζ, Γιώργο Καβακάκη είναι η Πελαγία Καζολέα. Η ξανθιά Μαχήτρια που θα βρεθεί στο φετινό Survivor δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές της είναι το κορίτσι του γνωστού μοντέλου. Από τη στιγμή που βγήκαν μάλιστα και οι επίσημες φωτογραφίες του ριάλιτι επιβίωσης με τα βιογραφικά των παικτών, ο Γιώργος Καβακάκης δεν σταμάτησε να δέχεται μηνύματα για το κορίτσι του στο Instagram Story του.

Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, η «Πελαγία Καζολέα είναι 31ος ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Έχει σπουδάσει λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη και είναι ζευγάρι με γνωστό μοντέλο της ελληνικής σοουμπίζ».

Ακόμη, όπως έγινε γνωστό η ξανθιά Μαχήτρια στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο Deal και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη.

Η ίδια αποκαλύπτει μάλιστα ότι «στο Survivor φοβάται μόνο τον… εαυτό της και κανέναν άλλον! Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης».

Μόλις έγινε γνωστό ότι η Πελαγία Καζολέα θα συμμετέχει στο Survivor τα μηνύματα που δέχθηκε ο Γιώργος Καβακάκης ήταν πολλά. ο ίδιος τα αναδημοσίευσε στέλνοντας τη θετική του ενέργεια στην Πελαγία.

Δείτε τις αναρτήσεις που ανέβασε στο Instagram Story του ο Γιώργος Καβακάκης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ