Μια τρυφερή φωτογραφία για την 12η επέτειο της με τον Θανάση Δόση μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει. Μάλιστα η ίδια θέλησε για ακόμα μια φορά να εκφράσει δημόσια την αγάπη της προς τον σύζυγό της.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία φιλά τρυφερά τον σύντροφό της, φωτογραφία την οποία τράβηξε η κόρη της.

«”Μπαμπά μαμά δώστε ένα φιλάκι να σας βγάλω φωτογραφία…” και ιδού η φωτογραφία της Φραντζέσκας. Το πρώτο φιλί μετά τον Covid. Εγώ και αυτό το αγόρι που περπατάμε παράλληλα και ενωμένοι τη ίδια στιγμή τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μας! Ήρθαν πολλά, δύσκολα που γίνανε εμπειρίες και περισσότερα εύκολα που γίνανε μεγάλες χάρες και είμαστε ακόμα εδώ και αυτό το καλοκαίρι! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου! Να χαιρόμαστε αυτήν την ένωση για όσο τραβάει η ψυχή μας… σε λατρεύω!», έγραψε συγκεκριμένα κάτω από την ανάρτησή της η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός έχει μιλήσει στην εκπομπή «Μαμά-δες» για το πόσο γρήγορα απέκτησε την κόρη της αλλά και για τη μητρότητα που δεν ήρθε εύκολα και ανώδυνα. Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή οι γιατροί από νωρίς της είχαν ανακοινώσει ότι δεν επρόκειτο να μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά.

«Ήμουν στο αυτοκίνητο με τον σύντροφό μου, με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει και μου είπε ‘’για σένα Πέγκυ μου έχει τελειώσει αυτό, οριστικά’’. Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο, του λέω με εξωσωματική, όχι μου απαντάει, δεν μπορείς. Όταν ο γιατρός μου απέκλεισε το γεγονός να γίνω μάνα, άρχισα να τρέχω και να κλαίω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ