Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη περίοδος για τη Μαρί Σαντάλ και όχι άδικα. έχοντας πέντε παιδιά η σύζυγος του Πάυλου φροντίζει κάθε χρόνο οι γιορτές να είναι αξέχαστες για όλους, αλλά να έχουν και μια δόση λάμψης και μαγείας. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ στόλισαν το σπίτι τους για τις γιορτές και μοιράστηκαν ένα video στα social media.

Το ζευγάρι έχει στην κατοχή του μία σειρά από πανάκριβα, πολυτελή ακίνητα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, αλλά και εξοχικές κατοικίες σε Βρετανία και Μπαχάμες. Κάποια από αυτά τα νοικιάζουν, αν και περνούν περισσότερο χρόνο στο Λονδίνο. Εκεί, αποφάσισαν φέτος να στολίσουν και το χριστουγεννιάτικο δέντρο – υπερπαραγωγή τους.

Ο στολισμός που επέλεξαν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ για το σπίτι τους ήταν μίνιμαλ, ωστόσο, είχε και τις δυσκολίες του. Ο Παύλος ανέλαβε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με έναν από τους γιους του, ωστόσο «ζορίστηκε» όταν ήρθε η ώρα να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή. Με λίγη βοήθεια φυσικά τα κατάφερε. Η Μαρί Σαντάλ, μάλιστα, ήταν αυτή που ανέβασε το video στο Instagram της, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως και το δικό της σπίτι… «φόρεσε» τα γιορτινά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ