Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ μπορεί να μην μένουν μόνιμα στην Ελλάδα, ωστόσο ετοιμάζονται να κάνουν ένα κομβικής σημασίας βήμα αγοράζοντας δύο υπερπολυτελή σπίτια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News το ζευγάρι έχει αποφασίσει να αποκτήσει ένα διαμέρισμα 500 τ.μ. στην Ηρώδου Αττικού και μια βίλα στις Σπέτσες 50 στρεμμάτων, πάνω από την παραλία της ξυλοκέριζας, που διαθέτει ελικοδρόμιο και πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων.

Ο Έλληνας Πρόδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων, Κοσμάς Θεοδωρίδης, μιλώντας στο Live News αποκάλυψε: «Ο Παύλος αναζητά διαμέρισμα στην περιοχή της Ηρώδου Αττικού. Εκεί που είναι το Μέγαρο Μαξίμου και που παλαιότερα ήταν το παλάτι του διαδόχου, που τώρα έγινε προεδρικό μέγαρο. Κάπου εκεί.

Η περιοχή αυτή δεν είναι μόνο περιοχή κατοικίας αλλά είναι και μια δήλωση του ποιος είσαι και του πώς ενδεχομένως χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου. Όσον αφορά τις Σπέτσες μιλάμε για ένα πραγματικά μοναδικό ακίνητο, υπερπολυτελείας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το κόστος αγοράς του διαμερίσματος στην Ηρώδου Αττικού κυμαίνεται από 10 έως 15 εκατομμύρια ευρώ. Για τη βίλα στις Σπέτσες αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ανήκει στην οικογένεια Κουτσογιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της εταιρείας Folie Folie. Το τίμημα για το ακίνητο στο νησί μπορεί επίσης να φτάσει μέχρι τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί μέσα στον μήνα να προχωρήσει η αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 18 Φεβρουαρίου για το μνημόσυνο των 40 ημερών του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ