Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη έχουν πολλά κοινά. Ένα από αυτά; Υπήρξαν συμπαίκτες στο προηγούμενο κύκλο του Survivor. Μάλιστα υπάρχουν πολλά σενάρια που τους θέλουν ζευγάρι.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Παύλο Γαλακτερό με την ταλαντούχα δασκάλα χορού στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα τους στη στολισμένη πρωτεύουσα, ενώ βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν και τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Casual αλλά και ζεστά ντυμένοι και οι δυο έδειχναν χαλαροί αλλά και πολύ κοντά. Εκείνος με παντελόνι, T-shirt και δερμάτινο τζάκετ και εκείνη με πλεκτό φόρεμα σε κρεμ τόνους και φλατ μποτάκια, περπάτησαν για πολύ ώρα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Οι φωτογραφίες μάλιστα έδωσαν τη αφορμή να φουντώσουν ακόμη πιο πολύ οι φήμες που τους θέλουν πολύ αγαπημένους.

Ο Νάσος Γαλακτερός είναι ο μεγάλος γιος του Νάσου Γαλακτερού, ενώ ο ίδιος είχε μια πολύ καλή σχέση και με την πρώην μητριά του, Ρούλα Κορομηλά, όπως έχει εδώ και πολλά χρόνια με τη σημερινή σύζυγο του πατέρα του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με την οποία είναι πολύ δεμένος. Από τον τελευταίο γάμο του πατέρα του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου ο Παύλος έχει και μια μικρότερη αδελφή, τη Σοφία.

Κάνοντας ένα flash back. σύμφωνα με το άρθρο του περιοδικού ΟΚ! που υπέγραφε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου το 2006, όταν ο Νάσος Γαλακτερός ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Ρούλα Κορομηλά: «ο Παύλος ήταν το παιδί που πάντα ήθελε να έχει η Ρούλα. Η σχέση τους δεν ήταν απλώς καλή αλλά κυριολεκτικά μητρική, αφού περνούν πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα μαζί. Στις διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα και όλου του καλοκαιριού, ο Παύλος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Όταν ο Παύλος είναι στη Θεσσαλονίκη μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο και μάλιστα μοιράζονται και τα δικά τους μυστικά που απαγορεύεται να τα μάθει ο μπαμπάς Νάσος…».

Φωτογραφίες: ΝDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ