Μιλώντας στο PopSugar, η μουσικός, Πάρις Τζάκσον αποκάλυψε ότι ο πατέρας της, Μάικλ Τζάκσον, της δίδαξε το αληθινό νόημα της ομορφιάς που πηγάζει από μέσα και όχι από έξω. «Με μεγάλωσε ένας τύπος χίπης τύπου ελεύθερης αγάπης, οπότε με έμαθε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα και μέχρι σήμερα, εξακολουθώ να το πιστεύω αυτό».

Η τραγουδίστρια και μοντέλο ανέφερε ότι ενώ μεγάλωνε στο κοινό, είχε μια «περίπλοκη σχέση με την ομορφιά». Πρόσφατα, ωστόσο, σημείωσε ότι αντιμετωπίζει τα πάντα «εξασκώντας την αυτοαγάπη και τις επιβεβαιώσεις και βουτώντας βαθύτερα στην πνευματική μου ζωή». «Μόλις τα τελευταία δύο χρόνια άρχισα να νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και το σώμα μου και να νιώθω άνετα και τα πάντα. Αυτές οι στιγμές αγάπης του εαυτού δεν είναι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, αλλά οι κακές στιγμές είναι όλο και λιγότερες», εξήγησε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον.

Νωρίτερα, η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την έντονη εργασιακή ηθική και το μουσικό γούστο του πατέρα της που πέρασε στα παιδιά του. Στην πορεία της συνέντευξης, η Πάρις Τζάκσον ανέφερε, ότι πλέον ασχολείται με το μακιγιάζ και τόνισε ότι: «Εκτιμώ την τέχνη πίσω από αυτό».

Η κόρη του βασιλιά της ποπ, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι είναι το νέο πρόσωπο της «KVD Beauty», ενώ έχει περπατήσει σε πασαρέλες για χρόνια. Τώρα έχει θέσει νέο επαγγελματικό στόχο. Θέλει να βοηθήσει στον επαναπροσδιορισμό του «στεροτυπικού προτύπου» ομορφιάς, χρησιμοποιώντας την καθοδήγηση του πατέρα της.

«Ο μπαμπάς μου φρόντιζε πάντα να διασφαλίσει ότι λαμβάναμε σωστή μόρφωση, προκειμένου να γίνουμε καλλιεργημένοι άνθρωποι. Δεν μας έδειχνε μόνο τη φανταχτερή πλευρά της ζωής, όπως τη διαμονή σε ξενοδοχεία 5 αστέρων. Βλέπαμε όμως τα πάντα. Βλέπαμε χώρες του τρίτου κόσμου. Βλέπαμε κάθε πλευρά του φάσματος», είχε πει η Πάρις Τζάκσον, στη Ναόμι Κάμπελ για λογαριασμό της σειράς της στο YouTube.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ